Aflevering 14: Glass, Glue, And Rocks

Beschrijving van de aflevering:

Lola de labradoodle eet brownies, maar dan met glasscherven in plaats van de gebruikelijke walnoten. Ziggy, een mix van een boxer en een Duitse dog, is zo dol op zijn hondenspeeltjes dat hij besluit ze op te eten. Fred de labrador likt wat lijm op, Steve de herder-huskymix doet zich tegoed aan stenen waar vet op zit en rottweiler Luciano eet de verlovingsring van zijn baasje op, drie weken voor de bruiloft.

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2017
National Geographic
DOGS

Beschrijving:

Om de beste vriend van de mens te huldigen, nemen we een kijkje in de wondere wereld van honden. Ze zijn zowel trouwe compagnons en verzorgers als misdaadbestrijders en we onthullen de essentiële rol die honden in ons leven spelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905