Aflevering 17: Fish Hooks, Spoons, And Coins

Beschrijving van de aflevering:

Tijdens het uitlaten in een park vindt en eet labrador Milo een stuk koeientong met naalden erin. De ondeugende jackrussellterriër Loki raakt verslaafd aan aanlokkelijk visaas. Bogie, een schattige sint-bernard met epilepsie, eet tegelijk met zijn medicijn ook de lepel op. De levendige maltezer Colt slikt wat munten in. Jackson, een lieve asielhond, eet twee kilo vulling uit zijn speeltjes op. En de vrolijke pug Sophie krijgt problemen nadat ze haar kerstspeeltje heeft opgegeten.

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2017
National Geographic
DOGS

Beschrijving:

Om de beste vriend van de mens te huldigen, nemen we een kijkje in de wondere wereld van honden. Ze zijn zowel trouwe compagnons en verzorgers als misdaadbestrijders en we onthullen de essentiële rol die honden in ons leven spelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905