Aflevering 21: Batteries, A Rock, And Cereal Boxes

Beschrijving van de aflevering:

Een sporenschildpad genaamd Freddie wordt ziek na het eten van de gekste dingen, van 7 schroeven tot 42 kiezels. Olive, een cavalier-kingcharlesspaniël, eet een haarbal op die in haar darmen blijft steken. Collie Ella begaat een vreselijke vergissing als ze twee batterijen inslikt. Blonde labrador-retriever Frankenstein eet twee dozen ontbijtgranen, met doos en al, en bewijst wat een monster hij kan zijn.

Over de serie

Genres: Mensen
Jaar: 2017
National Geographic
DOGS

Beschrijving:

Om de beste vriend van de mens te huldigen, nemen we een kijkje in de wondere wereld van honden. Ze zijn zowel trouwe compagnons en verzorgers als misdaadbestrijders en we onthullen de essentiële rol die honden in ons leven spelen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905