Aflevering 13: Dora redt een zeemeermin

Beschrijving van de aflevering:

Dora en Boots spelen aan het strand als ze hulpgeroep horen. Het is de jonge zeemeermin Maribel, die haar moeder kwijt is. Dora en Boots gaan samen op onderwateravontuur om de zeemeermin naar haar moeder in het zeemeerminnen koninkrijk. De meermin vertelde hoe ze verdwaald was geraakt. De koningin van de meerminnen hield van zingen, maar ze wilde alleen haar eigen stem horen. Dus verbood ze de andere meerminnen om te zingen. Toen de jonge zeemeermin Maribel was geboren, wist haar moeder dat ze de prachtigste stem had en ze wilde haar baby beschermen. Ze vertrokken uit het rijk, maar er was een grote storm opkomst. De ene golf bracht de koningin in een klap weer terug in het koninkrijk, terwijl een andere gold Maribel naar de kust bracht. Dora gebruikt haar ketting om in een zeemeermin te veranderen, en Boots verandert in een zee-aapje. Met z'n drieën gaan ze op onderwateravontuur waarin ze een walvis lied moeten zingen, door de Octopus Tuin te gaan door een kleuren spel te spelen, wat hun uiteindelijk brengt bij het Meermin Koninkrijk. Daar moet de kleine zeemeermin Maribel zingen om alle meerminnen bij elkaar te brengen.

Show more Show less

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2011
Nickelodeon
Dora the Explorer

Beschrijving:

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905