Aflevering 2: Een prijs voor Pinto

Beschrijving van de aflevering:

Dora gaat met haar pony Pinto meedoen aan een paardenshow. Pinto is heel opgewonden, want hij heeft nog nooit een prijs gewonnen. Als de trein die de prijslinten naar de wedstrijd moet brengen kapot gaat, besluiten Dora, Boots en Pinto de linten te brengen, want anders kan de wedstrijd niet doorgaan. Maar ze moeten wel oppassen voor Zwieber, want die probeert steeds de linten te stelen.

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2011
Dora the Explorer

Beschrijving:

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905