Aflevering 10: Dora's droomavontuur

Beschrijving van de aflevering:

Dora, Boots en Diego mogen een nachtje in het museum slapen waar de moeder van Dora werkt. Voor het slapengaan vertelt Dora's moeder het verhaal van een schilderij: een jonge prins hielp iedereen met zijn tovercape, maar een reus gebruikte de cape om de prins in een leeuw te veranderen en toen was iedereen bang voor hem. Dora valt in slaap en in haar droom gaat ze de prins helpen de betovering te verbreken.

Over de serie

Genres: Kinderen
Nickelodeon
Dora the Explorer

Beschrijving:

Dora is een serie over een vrolijk, ondernemend meisje dat graag samen met haar vriendje Boots (een aapje) op ontdekkingsreis gaat in de jungle van Zuid-Amerika. In die jungle woont ze met haar vader en moeder. Dora is erg nieuwsgierig en wil alles weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als ze op avontuur gaat neemt ze voor de zekerheid altijd haar rugzakje met survivalgereedschap en zingende landkaart met zich mee.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905