Seizoen 1

01
Drain The Oceans 6 - Alaska
Aflevering 1: Alaska

We laten de wateren rond Alaska leeglopen en gaan op jacht naar een spookschip dat 150 jaar geleden vermist raakte in een uithoek van de Verenigde Staten die ooit bekend stond als 'Russisch Amerika'.

Lees meer
02
Drain The Oceans 6 - Rise of the Mob
Aflevering 2: Rise of the Mob

Van een scheepswrak in New Jersey en een truck in de Detroit River tot een speakeasy in Chicago. We laten Amerika's waterwegen leeglopen om te laten zien hoe de maffia in de 20e eeuw de VS veroverde.

Lees meer
03
Drain The Oceans 6 - Secrets of the Dinosaurs
Aflevering 3: Secrets of the Dinosaurs

Zoveel van wat we denken te weten over dinosaurussen is achterhaald of pure fantasie. Een nieuwe generatie paleontologen probeert met nieuwe technologie aan te tonen hoe dino's echt waren.

Lees meer
04
Drain The Oceans 6 - The Myth of the Pacific Pirate Ship
Aflevering 4: The Myth of the Pacific Pirate Ship

Porseleinscherven en blokken bijenwas leiden naar het wrak van een schip dat 300 jaar geleden voor de kust van Oregon is gezonken, en leggen een vergeten handelsroute bloot.

Lees meer
05
Drain The Oceans 6 - $20 Million time bomb
Aflevering 5: $20 Million time bomb

Het tot zinken brengen van de Lucona in 1977 is een van de ergste misdaden die ooit op zee heeft plaatsgevonden. We volgen experts tijdens hun zoektocht naar 's werelds diepst gelegen plaats delict.

Lees meer
06
Drain The Oceans 6 - Invasion USA
Aflevering 6: Invasion USA

Een kunstenares ontdekt dat haar voorvader tijdens de Oorlog van 1812 aan de slavernij ontsnapte en zich bij de Britse troepen aansloot. Een archeoloog vindt een vlaggenschip in de Chesapeake Bay.

Lees meer

Over de serie

Genres: Wetenschap
National Geographic
Drain The Oceans 6

Beschrijving:

De meest intrigerende en iconische mysteries van de diepte, op sommige van de spectaculairste locaties van de wereld.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905