Aflevering 10: Motor City Rush

Beschrijving van de aflevering:

Terwijl de stad Detroit kapot is, een plaats waar zelfs drugsdealers moeite hebben om hun brood te verdienen, worden de rijke buitenwijken geconfronteerd met een grote heroïne-explosie, en een nieuwe golf van downtown hipsters verruimen hun geest met krachtige psychedelica. We volgen een handvol crackgebruikers en dealers die zich afkeren van de drug door de stijging van de handelsprijs van cocaïne. In het kielzog van het misbruik van voorgeschreven pillen is er een grote toename van heroïnegebruik onder blanke jongeren uit de voorsteden. Met ongekende toegang tot de dealers, gebruikers en wetshandhavers van de stad, krijg je een schokkende kijk op hoe de economie van Detroit steeds afhankelijker is geworden van drugsgeld om te overleven.

Show more Show less

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Cultuur
Jaar: 2015
National Geographic
DRUGS

Beschrijving:

Van fentanyl tot cocaïne, de internationale drugsmarkt bloeit nu meer dan ooit. We nemen een kijkje in de wereld van drugssmokkel en het spoor van verwoesting dat het achterlaat.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905