Aflevering 1: Episode 1

Beschrijving van de aflevering:

In de zomer van 2006 moeten Rob Reilly, een keurige rechercheur, en zijn partner Cassie de moord op een kind gaan onderzoeken. Ze treffen een gemeenschap aan die vastzit tussen oud en nieuw Ierland. Op een altaar ligt het lichaam van een lokaal tienermeisje, de voorlijke, getalenteerde Katy Devlin. Haar lichaam wordt gevonden op een archeologische site die dreigt te verdwijnen omdat projectontwikkelaars er een nieuwe snelweg willen aanleggen. De naburige woonwijk Knocknaree heeft nooit kunnen profiteren van de financiële boom. Al generaties lang is er veel armoede en werkloosheid. Het is bovendien niet het eerste kind dat Knocknaree verliest. 21 jaar eerder, in een heel ander Ierland, verdwenen er drie kinderen en slechts een van hen keerde levend terug. In dit stuk van de wereld hebben mensen een sterk geheugen, en de buurtbewoners, pers en politie van Dublin zijn bezorgd dat de zaken verband houden.

Show more Show less

Actors in episode:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Directors of episode:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905