Aflevering 2: Episode 2

Beschrijving van de aflevering:

Ondanks Robs belofte aan Cassie om operatie Vesta niet te onderzoeken vanwege Robs intense relatie met Knocknaree - de lange schaduw die geworpen wordt door die dag in augustus toen twee kinderen voor altijd verdwenen in het bos - overtuigt hij haar dat zij de beste mensen zijn om de zaak op te lossen. Ze besluiten Robs geheim te verzwijgen omdat hij de wijk goed kent en hij denkt dat er een verband tussen de zaken kan zijn. Nu delen zij en Rob een geheim en start operatie Vesta. Naarmate het onderzoek vordert, wordt de sfeer in Knocknaree en bij de familie Devlin duidelijk en we beginnen de mogelijke verdachten te kennen. Net wanneer Rob en Cassie het gevoel hebben dat ze vorderingen maken, krijgt Cassie zelf bezoek uit het verleden.

Show more Show less

Actors in episode:

Carolyn Bracken, Peter McDonald, Moe Dunford, Jonny Holden, Killian Scott, Ian Kenny, Leah McNamara, Sarah Greene

Directors of episode:

STARZPLAY
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast