Aflevering 3: Episode 3

Beschrijving van de aflevering:

Katy wordt eindelijk begraven en heel Knocknaree komt naar de dienst. De mensen en media willen dat Katy's moordenaar snel gevonden wordt en hoofdinspecteur O'Kelly vreest dat geen van de onderzoekspisten ergens toe leidt. Rob raakt er daarentegen steeds meer van overtuigd dat zijn herinneringen hem naar de waarheid leiden. Terwijl de partners in het verleden graven en aanwijzingen in het heden volgen, leren we over de donkere geschiedenis van de bossen - dat Knocknaree 'heuvel van de koning' betekent - en als de archeologen hun werk niet kunnen afmaken, gaat de waarheid over de plek voor altijd verloren. Terwijl één aanwijzing tot niets leidt en een andere veelbelovend lijkt, krijgt Cassie telefoon van Sam over nog een lijk.

Show more Show less

Actors in episode:

Kathy Monahan, Tom Vaughan-Lawlor, Ian Kenny, Michael Darcy, Alexandra Moen, Sarah Greene, Peter McDonald, Jonathan Forbes, Ellie O'Halloran, Jonny Holden, Niall Jordan, Killian Scott, Ned Dennehy, Moe Dunford, Eugene O'Hare, Leah McNamara

Show more Show less

Directors of episode:

John Hayes, Peter Jaysen

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905