Aflevering 4: Episode 4

Beschrijving van de aflevering:

Frank wil dat Cassie undercover gaat als Lexie om de moordenaar van haar dubbelganger te vinden. Cassie weigert. Ondertussen valt het onderzoek naar Katy stil en Rob, die steeds verwarder raakt, focust op de zoektocht naar Jonathans twee beste vrienden van vroeger omdat hij overtuigd is dat zij de antwoorden hebben in beide zaken. Rob en Cassie worden overweldigd door herinneringen aan hun traumatische jeugd en zoeken troost en steun bij elkaar. Maar Rob kan niet om met intimiteit en wijst haar brutaal af. Cassie voelt zich verraden en gaat ermee akkoord undercover te gaan en de rol te spelen van de vermoorde jonge vrouw.

Show more Show less

Actors in episode:

Leah McNamara, Antonio Aakeel, Vanessa Emme, Killian Scott, Peter McDonald, Ian Kenny, Jonny Holden, Ericka Roe, Sarah Greene, Tom Vaughan-Lawlor, Eugene O'Hare, Ned Dennehy, Conleth Hill, Charlie Kelly, Moe Dunford, Sam Keeley

Show more Show less

Directors of episode:

John Hayes, Rebecca Gatward

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905