Aflevering 5: Episode 5

Beschrijving van de aflevering:

Cassie verdiept zich in de kunst van Lexie spelen, de geschiedenis van Whitethorn House en de achtergrond van de huisgenoten van de dode vrouw die moordenaars kunnen zijn. Nu Rob alleen is, maakt hij grote fouten en gaat het steeds slechter. Maar in zijn wanhoop herinnert hij zich iets uit zijn verleden dat volgens hem de sleutel tot alles is. In Whitethorn House krijgen de huisgenoten - Daniel, Rafe, Justin en Abby - te horen dat Lexie nog zwak is, maar naar huis komt. De vier potentiële moordenaars staan voor de deur van Whitethorn House, het landhuis in Wicklow, te kijken hoe de auto aankomt. Cassie stapt uit, bleek en dun, haar wond verbonden en aan het genezen, met een pistool op haar been gebonden.

Show more Show less

Actors in episode:

Charlie Kelly, Ian Kenny, Jonathan Forbes, Antonio Aakeel, Alexandra Moen, Tom Vaughan-Lawlor, Jonny Holden, Moe Dunford, Conleth Hill, Vanessa Emme, Sam Keeley, Killian Scott, Peter McDonald, Sarah Greene, Leah McNamara, Eugene O'Hare

Show more Show less

Directors of episode:

Rebecca Gatward, Alan Gasmer

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905