Aflevering 6: Episode 6

Beschrijving van de aflevering:

Undercover als Lexie voert Cassie alle taken uit van het onderzoek naar Lexies moord. Maar tot haar verrassing raakt ze gehecht aan het huis en aan Daniel, Rafe, Abby en Justin, Lexies toegewijde vrienden. Net als ze begint te twijfelen of Lexies moordenaar wel in het huis is, komt er een aanval van buitenaf op de huisgenoten. Ondertussen gaat Rob met Sandra praten, Jonathans ex-vriendin, het slachtoffer van verkrachting uit zijn opnieuw opgedoken herinnering. Sandra ontkent dat ze verkracht is en zo kan Rob niets doen met zijn kennis om Jonathan te vervolgen als hoofdverdachte in beide zaken. Als de verdachte die hij oppakte onschuldig blijkt, is Sam overstuur dat Cassie undercover wil blijven. Maar Cassie is opgelucht. Op dit moment is het makkelijker om Lexie te zijn dan Cassie.

Show more Show less

Actors in episode:

Eugene O'Hare, Vanessa Emme, Charlie Kelly, Sarah Greene, Carolyn Bracken, Conleth Hill, Tom Vaughan-Lawlor, Antonio Aakeel, Sam Keeley, Ericka Roe, Killian Scott, Moe Dunford, Ian Kenny

Directors of episode:

John Hayes, Elizabeth Kilgarriff

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905