Aflevering 7: Episode 7

Beschrijving van de aflevering:

Nadat Daniel ontdekt heeft dat Cassie Lexie niet is, komt aan het licht wie de huisgenoten echt zijn, en dat hun leven vol spanningen niet vol te houden is. Cassie wordt gedrogeerd en gegijzeld door de beste vrienden. Ondertussen, net als Rob helemaal verloren lijkt, bereikt hij een keerpunt en wordt er diep vanbinnen weer iets geheeld. Hij kan weer helder denken en beseft dat er nooit een verband is geweest tussen de zaken. Bevrijd van zijn obsessie vindt hij eindelijk Katy's moordenaar. In Whitethorn House wordt Cassie met haar eigen pistool bedreigd. Ze gebruikt de zwakten en rivaliteit van haar gijzelnemers en keert hen tegen elkaar tot ze breken. We ontdekken hoe kil ze waren in hun medeplichtigheid. Als Frank aankomt met de politie en het spel voorbij is, richt Daniel het pistool op Cassie.

Show more Show less

Actors in episode:

Tom Vaughan-Lawlor, Peter McDonald, Antonio Aakeel, Sarah Greene, Leah McNamara, Jonny Holden, Eugene O'Hare, Ned Dennehy, Charlie Kelly, Sam Keeley, Jonathan Forbes, Ian Kenny, Moe Dunford, Conleth Hill, Vanessa Emme, Killian Scott

Show more Show less

Directors of episode:

John Hayes, Noemi Spanos

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Dublin Murders - Episode 1

S01 E01

02
Dublin Murders - Episode 2

S01 E02

03
Dublin Murders - Episode 3

S01 E03

04
Dublin Murders - Episode 4

S01 E04

05
Dublin Murders - Episode 5

S01 E05

06
Dublin Murders - Episode 6

S01 E06

07
Dublin Murders - Episode 7

S01 E07

08
Dublin Murders - Episode 8

S01 E08

Over de serie

Genres: Crime Drama
Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

16+

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905