Aflevering 8: Episode 8

Beschrijving van de aflevering:

In de finale treffen Rob en Cassie elkaar weer en komt het tot een gesprek. Er worden mensen gearresteerd en zowel operatie Vesta als Spiegel worden officieel afgesloten. Rob beseft hoeveel hij van Cassie houdt, maar hij heeft hun relatie voor altijd verwoest. Cassie voelt zich verloren en verdrietig, maar ze vecht en slaagt erin rust en liefde te vinden. Als Rob Dublin voor altijd verlaat, stopt hij in Knocknaree en kijkt hij toe hoe het bos verdwijnt voor een weg. Frank is er ook en hij heeft iets gevonden - een scherp stuk steen, in de vorm van een pijlpunt. Er is lang geleden iets in gekerfd. Een ruwe, maar krachtige tekening van een man met een gewei. Frank heeft hem aan Rob, maar Rob wil hem niet. Frank stopt de pijl weer in zijn zak. De vloek is op hem overgedragen. Nu begint zijn verhaal.

Show more Show less

Actors in episode:

Jonny Holden, Moe Dunford, Sam Keeley, Conleth Hill, Sarah Greene, Eugene O'Hare, Ian Kenny, Killian Scott, Leah McNamara, Tom Vaughan-Lawlor, Peter McDonald

Directors of episode:

Jaar: 2019
Dublin Murders

Beschrijving:

Sarah Phelps combineert op schitterende wijze de eerste twee boeken van Tana Frenchs Dublin Murders-reeks in een achtdelige serie vol psychologisch mysterie en een duisternis die diep geworteld is in het Ierse verleden. Dublin Murders, gesitueerd ten tijde van de Celtic Tiger-financiële boom van het millennium, focust op twee moordonderzoeken geleid door de ambitieuze en charismatische rechercheurs Rob Reilly en Cassie Maddox. Er lijkt geen link te zijn tussen de slachtoffers, maar dan ontdekken we dat ze verbonden zijn door sterke, gedeelde thema's - de macabere 'wrede natuur'-elementen van beide verhalen en de spannende psychologische thriller-kwaliteiten.

Show more Show less

Acteurs:

Moe Dunford, Peter McDonald, Ned Dennehy, Killian Scott, Jonny Holden, Leah McNamara, Jonathan Forbes, Sarah Greene

Rating:

Regisseurs:

Saul Dibb, Carmel Maloney

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast