Seizoen 1

01
EARTHQUAKES - Beneath the Surface
Aflevering 1: Beneath the Surface

Van San Francisco tot Chili, aardbevingen leggen steden plat en maken duizenden slachtoffers. We onderzoeken wat er nodig is om onze wereld schokbestendig te maken, vooral in de buurt van breuklijnen.

Lees meer
02
EARTHQUAKES - Earthquake On Everest
Aflevering 2: Earthquake On Everest

25 april kwamen er 18 mensen om en vielen er 61 gewonden bij een aardbevind op Mount Everest. Nooit eerder vertoonde beelden van de aardbeving schetsen een afschrikwekkend beeld van de ramp.

Lees meer
03
EARTHQUAKES - Flawed Foundations
Aflevering 3: Flawed Foundations

Natuurgeweld is vaak minder verwoestend in rijkere gebieden. Terwijl natuurrampen de wereld teisteren, onderzoeken we hoe ingenieurs kunnen zorgen dat mensen vóór de winst komen.

Lees meer
04
EARTHQUAKES - Seattle Mega Quake
Aflevering 4: Seattle Mega Quake

Met moderne scan-technologie reizen we diep in de breuklijn van de Pacific Northwest-kust om te zien hoe ondergrondse druk tot een dodelijke ramp zou kunnen leiden.

Lees meer
06
EARTHQUAKES - Witness: Disaster In Japan
Aflevering 6: Witness: Disaster In Japan

Op 11 maart in 2015 werd de oostkust van Japan getroffen door een zware aardbeving. Kijk mee naar deze heftige gebeurtenis aan de hand van de beelden.

Lees meer

Over de serie

Jaar: 2021
National Geographic
EARTHQUAKES

Beschrijving:

Aardbevingen zijn een van de meest verwoestende krachten van Moeder Natuur. We laten zien hoe de krachtigste aardbevingen in de geschiedenis een spoor van dood en verwoesting hebben getrokken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905