Seizoen 1

01
Endangered Species - Sea of Shadows
Aflevering 1: Sea of Shadows

We volgen een groep dappere wetenschappers en activisten die het opnemen tegen gewelddadige Mexicaanse drugskartels en Chinese handelaren om een ernstig bedreigde walvis te redden.

Lees meer
02
Endangered Species - Chimp School
Aflevering 2: Chimp School

Na een jarenlange burgeroorlog leefden er nog maar ontzettend weinig chimpansees in Sierra Leone. We ontmoeten de helden die ervoor gezorgd hebben dat de populatie gegroeid is.

Lees meer
03
Endangered Species - Chainsaw Massacre
Aflevering 3: Chainsaw Massacre

Undercoveragenten van de Environmental Investigation Agency (EIA) onderzoeken de gevaarlijke Vietnamese houthandel.

Lees meer
04
Endangered Species - Making a Killing
Aflevering 4: Making a Killing

Onderzoekers van de Environmental Investigation Agency (EIA) pakken hun undercovercamera en gaan in IJsland op zoek naar mensen die jagen op de bedreigde gewone vinvis.

Lees meer
05
Endangered Species - India's Wild Leopards
Aflevering 5: India's Wild Leopards

Kijk mee met een cameraman die door de wildernis in India trekt om de moeilijk te vinden luipaardpopulatie vast te kunnen leggen.

Lees meer
06
Endangered Species - The Last Devil
Aflevering 6: The Last Devil

We duiken in de ongelooflijk complexe levens van de laatste Tasmaanse duivels op aarde. We zien hoe ze met hun jacht- en spoorzoekvaardigheden de top van de Tasmaanse voedselketen hebben bereikt.

Lees meer
07
Endangered Species - Wild Congo
Aflevering 7: Wild Congo

De Congo is een van de gevaarlijkste rivieren ter wereld, maar ook een toevluchtsoord voor wilde dieren. We bekijken welke prachtige dieren afhankelijk zijn van deze rivier.

Lees meer
08
Endangered Species - Croc Coast
Aflevering 8: Croc Coast

De kustlijn van Florida is idyllisch met haar witte stranden en koraalriffen, maar in dit paradijs houden gevaarlijke roofdieren zich schuil. Kijk mee naar de overlevingsstrijd van deze wilde dieren.

Lees meer
09
Endangered Species - Operation Ocelot
Aflevering 9: Operation Ocelot

Een Aziatische olifant van twee weken oud mag voor het eerst samen met de andere olifanten de tuin in. Twee paar maki's gaan samenwonen.

Lees meer
10
Endangered Species - Galapagos
Aflevering 10: Galapagos

Ooit wemelde het van de wilde dieren, maar de Galapagoseilanden worden nu ernstig bedreigd door de mens. Ontdek de bedreigde dieren die hier leven en hoe teams van experts ze proberen te redden.

Lees meer
11
Endangered Species - Orangutan Rescue
Aflevering 11: Orangutan Rescue

Ruim een eeuw geleden leefden er 600.000 orang-oetans in Borneo en Sumatra.

Lees meer
12
Endangered Species - Snow Leopard Of Afghanistan
Aflevering 12: Snow Leopard Of Afghanistan

Ga mee op pad met National Geographic en de Wildlife Conservation Society die samenwerken om de sneeuwluipaarden van Afghanistan te vangen, elektronische halsbanden om te doen en te bestuderen.

Lees meer

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
Endangered Species

Beschrijving:

Duizenden diersoorten sterven op hoog tempo uit. Natuurbeschermers doen hun uiterste best om deze dieren te beschermen tegen klimaatveranderingen, stropers en het verdwijnen van hun leefomgeving.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905