Seizoen 1

01
Erased: Ww2's Heroes Of Color - Pearl Harbor
Aflevering 1: Pearl Harbor

Idris Elba vertelt het verhaal van oorlogsheld Doris Miller, een Afro-Amerikaanse kok bij de marine die anderen in veiligheid bracht en op Japanse vliegtuigen schoot tijdens Pearl Harbor.

Lees meer
02
Erased: Ww2's Heroes Of Color - D-Day
Aflevering 2: D-Day

De bijdrage van het 320e ballonversperringsbataljon aan WO2 is in de vergetelheid geraakt. Dit is het verhaal van de enige geheel zwarte gevechtseenheid, die bij thuiskomst te maken kreeg met racisme.

Lees meer
03
Erased: Ww2's Heroes Of Color - Dunkirk
Aflevering 3: Dunkirk

Een Indiaas regiment van muilezelhandelaren speelde een cruciale rol in de verdediging van Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar is grotendeels uit de geschiedenisboeken gewist - tot nu.

Lees meer
04
Erased: Ww2's Heroes Of Color - Battle of the Bulge
Aflevering 4: Battle of the Bulge

Het vergeten verhaal van de oorspronkelijke Black Panthers, een Afro-Amerikaans tankbataljon dat vocht in bezet Frankrijk en geconfronteerd werd met de tanks van Hitler.

Lees meer

Over de serie

Genres: Geschiedenis
National Geographic
Erased: Ww2's Heroes Of Color

Beschrijving:

Idris Elba vertelt de verhalen van mensen van kleur die een grote rol speelden in de vier belangrijkste veldslagen van de Tweede Wereldoorlog.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905