Seizoen 7

01
Ex On The Beach - War Of Words
Aflevering 1: War Of Words

Ex on the Beach is terug. Acht singles gaan naar Bali om de liefde te vinden, maar Fatima en Nicole krijgen ruzie. Marty Mack ziet Fatima wel zitten en de vonk slaat meteen over tussen Che en Max.

Lees meer
02
Ex On The Beach - A Geordie Reunion
Aflevering 2: A Geordie Reunion

De zoektocht naar liefde gaat door, maar er liggen problemen op de loer wanneer Chloe van Geordie Shore voor Marty aanspoelt en haar gevoelens onthult. Jordan ergert zich aan iedereen en de ruzie van ...

Lees meer
03
Ex On The Beach - Clash Of The Titans
Aflevering 3: Clash Of The Titans

Er arriveert een zeer sexy ex die de villa op z'n kop zet en de plannen verstoort. Jordan gaat achter Chloe aan en Marty zoekt ergens anders troost waardoor de Geordies botsen.

Lees meer
04
Ex On The Beach - Max Makes His Move
Aflevering 4: Max Makes His Move

Het gaat er heftig aan toe in de villa wanneer Marty uit zijn slof schiet, Max en Georgia's liefde weer wordt aangewakkerd en Dean plannen heeft met Che.

Lees meer
05
Ex On The Beach - Double Ex Rated
Aflevering 5: Double Ex Rated

De aankomst van twee exen zet de villa op stelten. Georgia speelt met het hart van Max en de relatie van Marty en Chloe staat onder druk als het geheimpje van Marty uitkomt.

Lees meer
06
Ex On The Beach - Actions Speak Louder Than Words
Aflevering 6: Actions Speak Louder Than Words

De Terreurtablet veroorzaakt opnieuw chaos op het strand wanneer Stevie iemand naar huis mag sturen. Chloe wil genegenheid van Sam en dankzij Brads nieuwe relatie is hij in de zevende hemel.

Lees meer
07
Ex On The Beach - The Fight For Georgia
Aflevering 7: The Fight For Georgia

De achtbaan der liefde raast verder met meer ups en downs voor Chloe en Sam. Max vindt Stevie maar saai en gaat ergens anders op zoek naar lol, en de komst van een nieuwe ex leidt Georgia en Brad af.

Lees meer
08
Ex On The Beach - Marty The Meddler
Aflevering 8: Marty The Meddler

De deelnemers laten hun tanden zien: de groep gaat op safari en Deans status van alfamannetje wordt bedreigd. Marty bemoeit zich met de relatie van Chloe en Sam en John heeft zijn handen vol aan Georg...

Lees meer
09
Ex On The Beach - Love Is In The Air
Aflevering 9: Love Is In The Air

De Terreurtablet hapert en stuurt Marty op date met Sam. Een nieuwe ex stuurt de tweeling aan op ramkoers, terwijl de relatie van John en Georgia alsmaar sterker wordt.

Lees meer
10
Ex On The Beach - #Ballininbalifinale
Aflevering 10: #Ballininbalifinale

Het sexy strandfeest krijgt een dramatisch einde wanneer de laatste ex chaos in de villa veroorzaakt. Georgia en John gaan uit elkaar bij de laatste hindernis en Chloe scoort eindelijk bij Sam.

Lees meer

Over de serie

Genres: Informatie
Jaar: 2017
MTV
Ex On The Beach

Beschrijving:

Wat gebeurt er als je acht single guys en girls dropped op een paradijselijk eiland voor een vakantie vol zon, zee, strand en seks? Heerlijk! Maar zo simpel is het niet. MTV haalt namelijk één voor één de exen terug.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905