Aflevering 1: Explorer: The Deepest Cave

Beschrijving van de aflevering:

De befaamde speleoloog Bill Stone leidt een eliteteam op een maandenlange expeditie om van Cheve Cave in Oaxaca, Mexico officieel 's werelds diepste grot te maken. Wanneer ze aan deze gevaarlijke taak beginnen, wordt bovengronds een enorme logistieke onderneming opgezet om het team te helpen navigeren door een ondergronds doolhof van kronkelende tunnels en doodlopende wegen, op zoek naar een doorgang die leidt naar de bodem van de diepste grot op aarde.

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Avontuur
Jaar: 2021
EXPLORER: THE DEEPEST CAVE

Beschrijving:

Speleoloog Bill Stone neemt zijn team op een 90-daagse reis naar het onbekende en verkent samen met hen de Cheve-grot in Mexico om zijn theorie te bewijzen dat het diepste grot ter wereld is.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905