Actors in season:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page

Directors of season:

David Michôd, John Melfi

Seizoen 1

01
Flesh And Bone - Bulling Through
Aflevering 1: Bulling Through

Claire verlaat haar gewelddadige familie en moeilijke verleden in Pittsburgh en neemt een stoel bij de beroemde American Ballet Company in New York City. Tot grote afkeuring van de andere dansers word...

Lees meer
02
Flesh And Bone - Cannon Fodder
Aflevering 2: Cannon Fodder

Claire probeert het contact met haar broer voorgoed af te breken om zich onder te dompelen in de stad en haar nieuwe leven, maar overal wacht haar ongewenste mannelijke aandacht. Wanhopig om Claire we...

Lees meer
03
Flesh And Bone - Reconnaissance
Aflevering 3: Reconnaissance

Nadat de voorzitter is vertrokken na zijn avond met Claire, moeten Paul en Jessica het puin ophalen en zit ABC in financiële problemen. Maar: de show moet doorgaan.

Lees meer
04
Flesh And Bone - Boogie Dark
Aflevering 4: Boogie Dark

Claire probeert tot zijn ongenoegen Bryan uit haar leven in New York te krijgen. Tegelijkertijd drijft de emotionele kwetsbaarheid van Toni's choreografie het dieper de stripclubwereld in.

Lees meer
05
Flesh And Bone - M.I.A.
Aflevering 5: M.I.A.

Claire en Kiira nemen het tegen elkaar op om het gezicht van ABC te worden, terwijl Trey het geschil tussen Paul en Ross probeert op te lossen - zo lijkt het.

Lees meer
06
Flesh And Bone - F.U.B.A.R
Aflevering 6: F.U.B.A.R

Het is Thanksgiving en de neurosen van Paul werken op de zenuwen van de dansers. Hij straft de werknemers omdat ze tijdens de vakantie naar huis willen en drijft ze tot het punt van uitputting.

Lees meer
07
Flesh And Bone - Full Dress
Aflevering 7: Full Dress

De première komt steeds dichterbij en Paul geeft Toni de schuld van verdere tegenslagen. Paul blaast Claire stoom af en wint de discussie met verontrustend nieuws.

Lees meer
08
Flesh And Bone - Scorched Earth
Aflevering 8: Scorched Earth

Kiira's beslissing brengt ABC in chaos op de avond van de première. Daphne staat ineens in de schijnwerpers. Werelden komen samen op het gala wanneer Paul, dankzij Jessica, een ongewone bezoeker ontmo...

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2015
LIONSGATE+
Flesh And Bone

Beschrijving:

"Flesh and Bone" volgt de balletdanseres Claire, die na een zeer verontrustend verleden toetreedt tot een gerenommeerd balletgezelschap in New York. De donkere en complexe serie duikt zonder blikken of blozen onder in de gebroken en oogverblindende wereld van ballet en het dramatische leven in New York. Claire is emotioneel gekwetst, seksueel beschadigd, en behalve doelgerichtheid bezit ze ook zelfvernietigende neigingen. Als een zeer begaafde ballerina sturen ze hun pijn en verwachtingen op ingrijpende, onvoorspelbare manieren - vooral wanneer ze worden geconfronteerd met de machinaties van de artistiek directeur van het bedrijf en een onwelkome gast uit haar verleden.

Show more Show less

Acteurs:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page

Rating:

16+

Regisseurs:

David Michôd, John Melfi

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905