Aflevering 1: Bulling Through

Beschrijving van de aflevering:

Claire verlaat haar gewelddadige familie en moeilijke verleden in Pittsburgh en neemt een stoel bij de beroemde American Ballet Company in New York City. Tot grote afkeuring van de andere dansers wordt Claire de nieuwe muze van artistiek leider Paul. Dit creëert nieuwe kansen, maar ook nieuwe vijanden. Claire gaat op een zelfvernietigende manier om met druk en onzekerheid. In een vriendelijk gebaar dat zeldzaam is onder dansers, deelt Daphne haar geheime passie (en haar balans voor ballet) met Claire: ze bezoeken samen een stijlvolle stripclub. Claire ziet alleen wat ze zelf nooit was, maar waarvan ze droomt. Tijdens het seizoensopeningsgala zorgt Paul ervoor dat de nieuwe voorzitter van het ballet, Laurent Brousseau, kennis maakt met Claire. Hij stemt ermee in om bij haar een nieuw ballet te laten maken. Claire's verleden haalt haar onverwachts in.

Show more Show less

Actors in episode:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page

Directors of episode:

David Michôd, John Melfi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

02
03
04
05
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 5

S01 E05

06
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 6

S01 E06

07
Flesh And Bone Seizoen 1 Aflevering 7

S01 E07

08

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2015
LIONSGATE+
Flesh And Bone

Beschrijving:

"Flesh and Bone" volgt de balletdanseres Claire, die na een zeer verontrustend verleden toetreedt tot een gerenommeerd balletgezelschap in New York. De donkere en complexe serie duikt zonder blikken of blozen onder in de gebroken en oogverblindende wereld van ballet en het dramatische leven in New York. Claire is emotioneel gekwetst, seksueel beschadigd, en behalve doelgerichtheid bezit ze ook zelfvernietigende neigingen. Als een zeer begaafde ballerina sturen ze hun pijn en verwachtingen op ingrijpende, onvoorspelbare manieren - vooral wanneer ze worden geconfronteerd met de machinaties van de artistiek directeur van het bedrijf en een onwelkome gast uit haar verleden.

Show more Show less

Acteurs:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page

Rating:

16+

Regisseurs:

David Michôd, John Melfi

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905