Aflevering 3: Reconnaissance

Beschrijving van de aflevering:

Nadat de voorzitter is vertrokken na zijn avond met Claire, moeten Paul en Jessica het puin ophalen en zit ABC in financiële problemen. Maar: de show moet doorgaan. De moderne nieuwe choreograaf Toni Cannava inspireert de dansers en dwingt Paul zijn onvrede en bezorgdheid te verbergen dat de dansers Toni meer leuk vinden dan hij. Daphne accepteert een schadelijke ruil met ABC voor een promotie, terwijl Kiira steeds minder in staat is haar drugsverslaving te verdoezelen wanneer ze repeteert voor "Rubies" met een pijnlijke verwonding. Claire is wanhopig om een ​​normale jonge vrouw te worden en seksueel zelfvertrouwen te krijgen. Dus wendt ze zich tot Sergei van de stripclub. Bryans aankomst in New York brengt Romeo in opwinding, verrukt Mia en maakt Claire van streek.

Show more Show less

Actors in episode:

Sarah Hay, Ben Daniels, Damon Herriman, Emily Tyra, John Allee, Josh Helman, Karell Williams, Patrick Page, Sascha Radetsky

Directors of episode:

Stefan Schwartz, John Melfi

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Flesh And Bone - M.I.A.

S01 E05

Flesh And Bone - F.U.B.A.R

S01 E06

Flesh And Bone - Full Dress

S01 E07

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2015
Flesh And Bone

Beschrijving:

"Flesh and Bone" volgt de balletdanseres Claire, die na een zeer verontrustend verleden toetreedt tot een gerenommeerd balletgezelschap in New York. De donkere en complexe serie duikt zonder blikken of blozen onder in de gebroken en oogverblindende wereld van ballet en het dramatische leven in New York. Claire is emotioneel gekwetst, seksueel beschadigd, en behalve doelgerichtheid bezit ze ook zelfvernietigende neigingen. Als een zeer begaafde ballerina sturen ze hun pijn en verwachtingen op ingrijpende, onvoorspelbare manieren - vooral wanneer ze worden geconfronteerd met de machinaties van de artistiek directeur van het bedrijf en een onwelkome gast uit haar verleden.

Show more Show less

Acteurs:

Rating:

Regisseurs:

David Michôd, John Melfi

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast