Aflevering 5: Millau Sky Bridge

Beschrijving van de aflevering:

Richard Hammond onthult de geheimen achter een van de grootste bouwkundige prestaties aller tijden - het viaduct van Millau in Zuid-Frankrijk. Eerst klimt hij in het binnenste raamwerk van de brug om te zien hoe een reeks mijnongelukken heeft geleid tot de unieke opstelling van de stalen schachten die de brug in vorm houden. Daarna zal hij leren hoe een oude Keltische techniek voor het bouwen van boten het mogelijk maakt dat de brug anderhalve meter uitzet in de verzengende zomerhitte.

Over de serie

Genres: Andere
National Geographic
France

Beschrijving:

Frankrijk staat bekend om z’n rijke verleden, prachtige landschappen en baanbrekende bouwkundige hoogstandjes. Wij onthullen de opmerkelijke geheimen die Frankrijk zo uniek maken.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905