Seizoen 01

01
Franco - Finding Nirvana
Aflevering 1: Finding Nirvana

Hoe voelt een coureur zich die enkele minuten voor de race waar zij zich hun hele leven al op aan het voorbereiden zijn? Franco Morbidelli begint zijn eerste MOTOGP raceweekend in Katar.

Lees meer
02
Franco - Chasing Happy
Aflevering 2: Chasing Happy

De VR46 MotoRanch baan van Valentino Rossi is een plek om de rijvaardigheid van die paar gelukkigen aan te scherpen en is voor bijna niemand toegankelijk - tot nu toe.

Lees meer
03
Franco - A Dangerous Game
Aflevering 3: A Dangerous Game

Er ligt gevaar op de loer tijdens de grootste race van het jaar in Mugello. Franco probeert zich op zijn doel van 'Rookie of the Year' te concentreren terwijl zijn team om hem heen implodeert.

Lees meer
04
Franco - Believe
Aflevering 4: Believe

Franco blijft punten sprokkelen en gaat een zenuwslopende tijd tegemoet terwijl hij moet wachten om te weten te komen of hij 'Rookie of the Year' is geworden.

Lees meer

Over de serie

Genres: Sport
Jaar: 2018
Insight TV
Franco

Beschrijving:

Franco Morbidelli doet mee aan de MotoGP als wereldkampioen van Moto2. Vandaag maakt de afgestudeerde aan de Riders Academy van Valentino Rossi zich klaar voor een debuut dat hij nooit meer vergeet.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905