Seizoen 1

01
From Above - Secrets of The Great Wall
Aflevering 1: Secrets of The Great Wall

Archeoloog Allan Maca trekt erop uit om de geheimen achter de Chinese Muur te ontdekken. Met behulp van geavanceerde technologie doet Allan nieuwe onthullingen over de oude constructie.

Lees meer
02
From Above - Mysteries of Xanadu
Aflevering 2: Mysteries of Xanadu

Op een reis naar de afgelegen regio Binnen-Mongolië, gebruikt Dr. Allan Maca geavanceerde technologie om de verloren stad Xanadu te verkennen en deze legendarische stad weer tot leven te brengen.

Lees meer
03
From Above - China's Pompeii
Aflevering 3: China's Pompeii

Dr Allan Maca en zijn team gaan op onderzoek uit naar een oude Chinese megastad die duizenden jaren geleden op mysterieuze wijze verdween. Men denkt dat het ooit de grootste stad op aarde was.

Lees meer
04
From Above - Egypt's Ancient Empire
Aflevering 4: Egypt's Ancient Empire

We bieden een nieuw perspectief op een oud rijk dat onze huidige wereld vorm heeft gegeven. We maken een adembenemende luchtreis boven de enorme verzameling piramides, tempels en graven van Egypte.

Lees meer
05
From Above - Engineering The Future
Aflevering 5: Engineering The Future

We maken een spectaculaire luchtreis boven het moderne Egypte om te laten zien hoe nieuwe megaprojecten het landschap veranderen terwijl de oude geschiedenis van het land behouden blijft.

Lees meer
06
From Above - The Living Past
Aflevering 6: The Living Past

Kijk mee naar deze epische reis waarbij we China vanuit de lucht bekijken. We zien fascinerende landschappen, constructies en culturele schatten.

Lees meer
07
From Above - The Future is Now
Aflevering 7: The Future is Now

We bekijken China's enorme grondgebied vanuit de lucht en zien hoe het moderne China z'n steden en infrastructuur aanpast aan de miljarden inwoners.

Lees meer
08
From Above - The Netherlands
Aflevering 8: The Netherlands

Kijk mee naar het sprookjesachtige landschap van Nederland vanuit de lucht. Een uniek perspectief op de kleurrijke tulpenvelden, historische molens, moderne kassen en het grootste vreugdevuur op aarde...

Lees meer
09
From Above - Italy
Aflevering 9: Italy

Kijk mee naar de spectaculaire beelden van Italië vanuit de lucht. We zien de baggerschuiten in Venetië, de traditionele vissers in Sicilië en een speciaal programma voor supercars.

Lees meer
10
From Above - Germany
Aflevering 10: Germany

Bekijk spectaculaire beelden van Duitsland vanuit de lucht. Van een fabriek ter grootte van een stad en een sprookjesachtig kasteel tot het grootste landvoertuig op aarde.

Lees meer
11
From Above - The Emirates from Above
Aflevering 11: The Emirates from Above

De Verenigde Arabische Emiraten zijn beroemd om hun extreem hoge wolkenkrabbers, megahotels en uitgestrekte eilandresorts en we zien alles vanuit de lucht. Na de ultramoderne skylines van Dubai en Abu...

Lees meer
12
From Above - Modern and Mystic
Aflevering 12: Modern and Mystic

Tijdens een unieke reis boven het prachtige Indiase landschap vangen we een glimp op van 's werelds grootste religieuze bijeenkomst en vliegen we over een van de hoogste ultra-marathons ter wereld.

Lees meer
13
From Above - Nature's Wonders
Aflevering 13: Nature's Wonders

Zwevend boven het schitterende en diverse Indiase landschap zie je hoe complete gemeenschappen op het water leven, een kratermeer, een grote zoutwoestijn en een ongekend heftige moesson.

Lees meer

Over de serie

Genres: Cultuur
National Geographic
From Above

Beschrijving:

We zweven boven onze planeet en laten spectaculaire beelden zien. Vanuit vogelperspectief zijn we getuige van magische stadsgezichten, unieke architectuur en verbluffende natuurwonderen.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905