Seizoen 3

01
Geordie OGs - Wherefore Art Thou Romeo?
Aflevering 1: Wherefore Art Thou Romeo?

Aaron verwelkomt zijn zoon, maar er is slecht nieuws over zijn relatie. Holly reist af naar Ibiza om een trouwlocatie te boeken en Marnie ziet haar moeder voor het eerst sinds de lockdown.

Lees meer
02
Geordie OGs - I'm Sexy and I Know It
Aflevering 2: I'm Sexy and I Know It

Holly stelt tot de bruiloft een seksverbod in en Marnie weet niet dat Casey op jacht is naar een verlovingsring. Aaron gaat naar een sportpsycholoog die hem zijn toekomst laat heroverwegen.

Lees meer
03
Geordie OGs - Always The Bridesmaids
Aflevering 3: Always The Bridesmaids

Een ziekenhuisbezoek brengt Aaron en Talia dichter bij elkaar. Holly gaat jurken uitzoeken voor haar bruidsmeisjes en Casey maakt een plan waar Marnie niks van weet.

Lees meer
04
Geordie OGs - Pickled Onion Proposal
Aflevering 4: Pickled Onion Proposal

Aaron probeert z'n relatie met Talia te redden. Holly gaat op jacht naar een bruidsjurk. Casey is bijna klaar om z'n aanzoek te doen... Maar er ontbreekt nog één ding.

Lees meer
05
Geordie OGs - I Think I Wanna Marry You
Aflevering 5: I Think I Wanna Marry You

Holly overweegt Jacobs naam te gebruiken. Aaron en Talia gaan naar relatietherapie.

Lees meer
06
Geordie OGs - Hats Off To Holly
Aflevering 6: Hats Off To Holly

Marnies ziekte neemt een dramatische wending. Aaron en Talia nemen een grote stap in de juiste richting. Holly gaat naar de hoedenwinkel met haar moeder.

Lees meer
07
Geordie OGs - How Many Holly's?
Aflevering 7: How Many Holly's?

Marnie en Casey keren terug naar de locatie van een ruzie. Aaron gaat op pad met de dirtbike en Holly wordt geconfronteerd met haar verleden op haar vrijgezellenfeestje.

Lees meer
08
Geordie OGs - Back Where It All Began
Aflevering 8: Back Where It All Began

Aaron legt een test af die de toekomst van z'n vechtcarrière bepaalt. Charlotte en Holly keren terug naar het Geordie Shore-huis en Marnie neemt een belangrijke keuze voor haar gezondheid.

Lees meer

Over de serie

Genres: Informatie
Jaar: 2020
Geordie OGs

Beschrijving:

Acht jaar geleden knalde Geordie Shore de beeldbuis op en maakten we kennis met Gaz, Holly, Marnie en Aaron. We vermaakten ons jarenlang met hun epische liefdesperikelen. Nu kijken we mee hoe ze nog grotere uitdagingen aanpakken - als VOLWASSENEN!

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905