Seizoen 23

01
Geordie Shore - Let's Get Together!
Aflevering 1: Let's Get Together!

Om meer dan tien jaar Geordie Shore te vieren, houden OG's Charlotte, Holly en Sophie een babyshower voor Marnie, waar ze een reünie voor de cast plannen. Maar is een feest organiseren voor een groep ...

Lees meer
02
Geordie Shore - The Reunion Begins
Aflevering 2: The Reunion Begins

Charlotte, Holly, Sophie & Marnie's plan voor een grote Geordie-reünie om de laatste tien jaar te vieren begint vorm te krijgen. Huidige en vroegere castleden komen naar de Toon voor de grote avond, m...

Lees meer
03
Geordie Shore - The Reunion Continues
Aflevering 3: The Reunion Continues

De reünie gaat verder met meer schokkende gasten. Sommige Geordies zien elkaar na jaren terug, sommigen maken het goed, sommigen gaan door met hun leven en sommigen spreken elkaar nooit meer.

Lees meer
04
Geordie Shore - The Geordies Invade Portugal!
Aflevering 4: The Geordies Invade Portugal!

De reünie & Chloe en Bethans ruzie komen tot een climax. Is hun vriendschap voor goed over? De OG's landen in Portugal voor een gezellige familievakantie.

Lees meer
05
Geordie Shore - Trouble On The Horizon!
Aflevering 5: Trouble On The Horizon!

Chloe Ferry's plotselinge komst zorgt voor een schokgolf door de groep! Nathan probeert de spanning te verlichten door met de meiden naar een spirituele sessie te gaan. Er komt nog een Geordie naar Po...

Lees meer
06
Geordie Shore - Holly's Vrijgezellenfeest
Aflevering 6: Holly's Vrijgezellenfeest

De komst van Louis zorgt voor drama voor de Geordies. Charlotte en Sophie organiseren een vrijgezellenfeestje op een boot voor Holly.

Lees meer
07
Geordie Shore - The Answer to the Big Question
Aflevering 7: The Answer to the Big Question

Het tripje naar de Algarve loopt ten einde. De daden van Louis blijven drama veroorzaken tussen de Geordies en Holly krijgt eindelijk het langverwachte antwoord op een belangrijke vraag!.

Lees meer
08
Geordie Shore - The Pitter Patter of Wedding Bells!
Aflevering 8: The Pitter Patter of Wedding Bells!

Marnie & Casey verwelkomen een nieuwe aanwinst! Ergens anders nadert er nog een monumentale dag en op Ibiza bereiden de Geordies zich voor op de bruiloft van Holly! Hangt er liefde in de lucht of gooi...

Lees meer
09
Geordie Shore - Back on the Toon
Aflevering 9: Back on the Toon

De Geordies zijn terug in Newcastle en gaan ouderwets op stap! Wie komt er opdagen na alle recente drama en wordt het een gedenkwaardige avond in positieve of negatieve zin?.

Lees meer
10
Geordie Shore - The Reunion Finale
Aflevering 10: The Reunion Finale

De reünie wordt afgesloten met een laatste feest in het Geordie Shore-huis. Maar zal de groep als vrienden uit elkaar gaan of spelen er nog kwesties uit het verleden?.

Lees meer

Over de serie

Genres: Informatie
MTV
Geordie Shore

Beschrijving:

Na Jersey Shore maken we plaats voor 8 luide en trotse Geordie Lads en Lassen die ons een zomer om nooit te vergeten beloven!

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905