Actors in season:

Ian Lawson, Chris Howley, Paul Hobday

Directors of season:

Dan Edwards, Nick Godwin, Daniel Edwards, Richard Woolfe

Seizoen 01

01
Ghost Chasers - London
Aflevering 1: London

Kay Nambiar en het team onderzoeken paranormale activiteit in de 'Ragged School' in Londen en het verlaten Woolwich Arsenal.

Lees meer
02
Ghost Chasers - Hastings
Aflevering 2: Hastings

Het team onderzoekt paranormale activiteit in Hastings waar Ian Lawman contact maakt met de geest van de beruchte duivelsaanbidder Aleister Crowley.

Lees meer
03
Ghost Chasers - Harwich
Aflevering 3: Harwich

Kay Nambiar en het team zijn in Harwich in Zuidoost-Engeland om een paar spookachtige vuurtorens te onderzoeken die spookachtige lichtbollen vastleggen op hun beveiligingscamera's.

Lees meer
04
Ghost Chasers - Cheltenham
Aflevering 4: Cheltenham

Kay Nambiar en het team onderzoeken paranormale activiteit in Cheltenham in Zuidwest-Engeland waar een seance uit de hand loopt.

Lees meer
05
Ghost Chasers - Namur
Aflevering 5: Namur

Kay en het team onderzoeken paranormale activiteit in een van de spookachtigste steden van België Namen waar het team ervan overtuigd is dat het door een geest wordt gevolgd.

Lees meer
06
Ghost Chasers - Ardennes
Aflevering 6: Ardennes

Het team bevindt zich in de Ardennen in België waar het de geur oppikt van prinses Berthe een vrouw die op haar trouwdag werd vermoord.

Lees meer
07
Ghost Chasers - Heidelberg
Aflevering 7: Heidelberg

Het team onderzoekt spookachtige activiteit in Heidelberg in Duitsland waar de apparatuur van Chris en Paul in de war raakt wanneer een geest van een jonge vrouw voor Ian verschijnt.

Lees meer
08
Ghost Chasers - The Rhineland
Aflevering 8: The Rhineland

Deze keer bevindt het team zich in het Duitse Rijnland waar presentator Kay Nambiar hoort dat zijn naam wordt geroepen nadat hij in het labyrint van tunnels is verdwaald.

Lees meer
09
Ghost Chasers - Gelderland
Aflevering 9: Gelderland

Het team onderzoekt rapporten van paranormale activiteit in Gelderland in Nederland waar de dingen een duistere wending nemen als ze proberen met geesten contact te leggen.

Lees meer
10
Ghost Chasers - Belgium
Aflevering 10: Belgium

Het team onderzoekt paranormale activiteit in de middeleeuwse stad Brugge waar de paranormaal begaafde Ian Lawman contact maakt met volgens hem een beul.

Lees meer

Over de serie

Genres: Ontspanning
Jaar: 2016
Insight TV
Ghost Chasers

Beschrijving:

Presentator Kay Nambier en een team paranormale onderzoekers reizen naar enkele van Europa's meest spookachtige locaties om zaken uit te zoeken.

Acteurs:

Ian Lawson, Chris Howley, Paul Hobday

Regisseurs:

Dan Edwards, Nick Godwin, Daniel Edwards, Richard Woolfe

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905