Over de serie

Jaar: 2007
STARZPLAY
Ghost Rider

Beschrijving:

Van Marvel Comics, de makers van Spider-Man™, Blade en X-Men, is hier nu een nieuwe held... Ghost Rider™. Lang geleden sloot de beroemde motorstuntrijder Johnny Blaze een pact met de duivel om degen en te beschermen van wie hij het meest hield: z’n vader en z’n jeugdliefde, Roxanne (Eva Mendes). Nu wil de duivel dat hij z’n beloftes nakomt. Overdag is Johnny een stoere stuntrijder... maar ’s nachts, omringd door het kwaad, wordt hij de Ghost Rider, een premiejager die het voorzien heeft op kwade demonen. Nu hij gedwongen is om het vuile werk van de duivel op te knappen, is Johnny vastbesloten om z’n lot onder ogen te zien en deze vloek en z’n krachten aan te wenden om onschuldigen te beschermen.

Show more Show less

Acteurs:

Nicolas Cage, Eva Mendes, Wes Bentley, Sam Elliott, Donal Logue, Peter Fonda, Eddie Baroo, Jessica Napier

Rating:

12+

Regisseurs:

Mark Steven Johnson, Avi Arad

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905