Aflevering 5: The Eye of the Needle

Beschrijving van de aflevering:

Een vermoeide Grace brengt een nacht door op het politiebureau, en wordt lastiggevallen door paparazzi als ze probeert te vertrekken. Als de situatie uit de hand dreigt te lopen, komt een vreemde haar redden. Ze besluit met haar reddende engel mee te gaan, maar krijgt al snel argwaan dat hij wel eens kwade bedoelingen zou kunnen hebben. Als Natalie beseft dat Grace verdwenen is, gaan zij en rechercheur Bruno in paniek naar haar op zoek, hopend dat ze haar zus zullen vinden voor het te laat is. Ondertussen gaat Patrick undercover in The Courtenay, een chique seksclub, om het dubbelleven van zijn zus uit te pluizen en haar moordenaar te vinden.

Show more Show less

Actors in episode:

Emily Tremaine, Billy Zane, Daisy Head, Cristian Solimeno, Naomi Ryan, Kevin Ryan, Zachary Fall, Simona Brown, Sam Cassidy

Directors of episode:

Kathryn Price

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2016
STARZPLAY
Guilt

Beschrijving:

Schuldig zijn betekent verantwoordelijk zijn voor wangedrag of een misdaad. In de zaak van de moord op Molly Ryan zijn veel mensen op verschillende manieren schuldig, maar er is maar één moordenaar. Als Natalies zus Grace aangemerkt wordt als hoofdverdachte in de zaak van de moord op haar huisgenootje Molly, en ze door de pers en op sociale media wordt lastiggevallen, laat Natalie haar leven in Boston achter en vertrekt ze naar London om haar zus te verdedigen. Geholpen door de dubieuze expat-advocaat Stan Gutterie ontdekt Natalie steeds meer nare waarheden en begint ze zich af te vragen hoe onschuldig haar zus eigenlijk is. Het onderzoek raakt alle lagen van de Londense samenleving – van een chique maar ontaarde seksclub helemaal tot de koninklijke familie zelf.

Show more Show less

Acteurs:

Rating:

Regisseurs:

Kathryn Price

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast