Over de film

Jaar: 1970
LIONSGATE+
Hercules In New York

Beschrijving:

Hercules (Arnold Schwarzenegger) verveelt zich op Olympus en besluit een bezoek te brengen aan de Aarde tegen de wil in van zijn vader, Zeus (Ernest Graves). Zeus ontploft van woede en werpt een bliksem naar Hercules die daardoor in de zee valt en gered wordt door een schip dat richting New York vaart. Daar wordt hij vrienden met Pretzie (Arnold Stang) die hem weg leidt van een vechtpartij met matrozen. Het wordt interessanter als Zeus' jaloerse vrouw Juno (Tanny McDonald) de gevreesde Nemesis (Taina Elg) stuurt om Hercules' goddelijke kracht af te nemen. Een aantal criminelen heeft net hun geld ingezet op Hercules in een wedstrijd gewichtheffen en als hij niet wint, begint er een achtervolging door New York.

Show more Show less

Acteurs:

Arnold Schwarzenegger, Arnold Stang, Deborah Loomis, Taina Elg, James Karen, Ernest Graves, Tanny McDonald

Rating:

6+

Regisseurs:

Arthur Allan Seidelman, Murray M. Kaplan

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905