Aflevering 4: Good Luck and Goodbye

Beschrijving van de aflevering:

Om te proberen te begrijpen waarom het telkens misloopt met haar relaties gaat Rob op zoek naar haar top vijf van meest memorabele hartzeer. Het begint als een leuke duik in de geschiedenis als ze de gewenste antwoorden krijgt van Kevin Bannister en Simon. Maar op een Instagram-influencerfeestje van Kat krijgt ze een antwoord dat haar (tijdelijk) op het verkeerde been zet, voordat ze het gesprek voert dat ze heeft geprobeerd om te ontwijken: Mac confronteren over hun onafgemaakte zaken.

Actors in episode:

Kingsley Ben-Adir, Jake Lacy, Da'Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Zoë Kravitz

Directors of episode:

Andrew DeYoung, Josh Appelbaum

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
High Fidelity

Beschrijving:

‘High Fidelity’, een nieuwe versie gebaseerd op de roman van Nick Hornby uit 1995, draait om Rob, een vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel die oude relaties ophaalt door muziek en popcultuur.

Acteurs:

David H. Holmes, Da'Vine Joy Randolph, Kingsley Ben-Adir, Zoë Kravitz, Jake Lacy

Rating:

16+

Regisseurs:

Jesse Peretz, Jeff Pinkner

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905