Aflevering 6: Weird…But Warm

Beschrijving van de aflevering:

Rob en Liam hebben weer contact als hij terugkeert van een tournee. Zijn band is uit elkaar en Rob geniet van de fantasie om wat met een muzikant te hebben – naar de opnamestudio gaan, een avond backstage als zijn date etc. Maar de realiteit van wat Clyde aanbiedt – vriendschap of meer – geeft tegengewicht. Simon wordt verliefd. Cherise help Rob om twee winkeldieven op te sporen die Cherise het idee geven om zichzelf voor te stellen aan Liams agent, wat niet zo loopt als verwacht.

Actors in episode:

Kingsley Ben-Adir, Zoë Kravitz, Da'Vine Joy Randolph, David H. Holmes, Jake Lacy

Directors of episode:

Natasha Lyonne, Josh Appelbaum

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
High Fidelity

Beschrijving:

‘High Fidelity’, een nieuwe versie gebaseerd op de roman van Nick Hornby uit 1995, draait om Rob, een vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel die oude relaties ophaalt door muziek en popcultuur.

Acteurs:

David H. Holmes, Da'Vine Joy Randolph, Kingsley Ben-Adir, Zoë Kravitz, Jake Lacy

Rating:

16+

Regisseurs:

Jesse Peretz, Jeff Pinkner

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905