Aflevering 9: Fun Rob

Beschrijving van de aflevering:

Een mijlpaal-verjaardag maakt Rob duidelijk hoe vast haar leven is komen te zitten. Ze vertelt Simon en Cherise dat ze haar verjaardag alleen wil doorbrengen, maar verandert van gedachten als haar moeder belt. Een verrassende avond uit met oude vrienden lijdt tot een confrontatie op een dak met een onverwachte persoon die haar het beste wenst en eindigt met het moment waar we op gewacht hebben – de onthulling van wat echt het begin van het einde van haar relatie met Mac was.

Actors in episode:

Zoë Kravitz, Jake Lacy, Kingsley Ben-Adir, David H. Holmes, Da'Vine Joy Randolph

Directors of episode:

Chioke Nassor, Jeff Reiner

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Komedie Drama
Jaar: 2020
LIONSGATE+
High Fidelity

Beschrijving:

‘High Fidelity’, een nieuwe versie gebaseerd op de roman van Nick Hornby uit 1995, draait om Rob, een vrouwelijke eigenaar van een platenwinkel die oude relaties ophaalt door muziek en popcultuur.

Acteurs:

David H. Holmes, Da'Vine Joy Randolph, Kingsley Ben-Adir, Zoë Kravitz, Jake Lacy

Rating:

16+

Regisseurs:

Jesse Peretz, Jeff Pinkner

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905