Aflevering 2: Ernstig beschadigd door de storm

Beschrijving van de aflevering:

Jackie is nu een week nuchter en neemt het ervan in de kliniek. Oké, er is geen drank, maar ze kan wel toegeven aan haar verslaving aan vrouwen. Maar alles komt op z’n kop te staan wanneer ze een foto van Krista Collins ziet. Jackie herkent Krista’s kettinkje: Sherry droeg hetzelfde kettinkje toen Jackie haar lichaam vond. Jackie weet zeker dat dit een teken is dat ze in actie moet komen. Tegen het advies van haar therapeute verlaat ze de kliniek. Ze is vastbesloten om Krista te helpen. Om iets te doen. Wanneer het leven in de buitenwereld nog steeds zwaar blijkt te zijn, gaat ze naar een plaatselijke AA-bijeenkomst. Tot haar verbazing ziet ze daar haar vriend Junior. Junior is al een paar maanden nuchter, maar Jackie weet niet dat zijn herstel wordt bemoeilijkt door het feit dat hij nog steeds voor Frankie Cuevas werkt. Wanneer Jackie opbiecht dat ze de kliniek heeft verlaten om Sherry’s moord op te lossen, beseft Junior dat ze allebei in gevaar kunnen zijn.

Show more Show less

Actors in episode:

Atkins Estimond, Shane Harper, Monica Raymund, Amaury Nolasco, Dohn Norwood, Riley Voelkel, James Badge Dale

Directors of episode:

Rachel Morrison, Jerry Bruckheimer

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Hightown

Beschrijving:

‘Hightown’ speelt zich af in het mooie, maar naargeestige Cape Cod, en volgt een vrouw die probeert af te kicken, terwijl ze verwikkeld raakt in een moordonderzoek. Het zorgeloze leventje van feestbeest Jackie Quiñones, agente bij de afdeling Nationale Visserij, komt op z’n kop te staan wanneer ze op het strand een lichaam vindt – het zoveelste slachtoffer van Cape Cods drugsepidemie. Om het trauma te verwerken, zet ze haar eerste schreden op de weg naar de nuchterheid – tot ze ervan overtuigd raakt dat zij de moord moet oplossen. Ze komt in aanvaring met de irritante, maar effectieve brigadier Ray Abruzzo van Cape Cods Narcoticabrigade, en raakt in een neerwaartse spiraal. En ze is niet de enige. Ray begaat ook ontelbare overtredingen in naam van z’n onderzoek. De twee, en alle anderen die met de moord te maken hebben, draaien om elkaar heen, en als hun levens met elkaar in botsing komen, worden we erop gewezen hoe ingewikkeld – en dodelijk – onze verslavingen kunnen zijn.

Show more Show less

Acteurs:

James Badge Dale, Monica Raymund, Atkins Estimond, Shane Harper, Amaury Nolasco, Riley Voelkel, Dohn Norwood

Rating:

16+

Regisseurs:

Rachel Morrison, Jerry Bruckheimer

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905