Aflevering 3: Rebelse honden

Beschrijving van de aflevering:

Jackie keert terug naar de kliniek, zogenaamd voor haar herstel, maar in werkelijkheid wil ze alleen informatie over Krista verzamelen. En ze heeft succes: ze ontdekt de naam en verblijfplaats van Krista’s suikeroompje Anthony Delviccario. Junior mijdt Osito sinds z’n blunder met Sherry’s lichaam, dus wanneer Osito hem vindt, verwacht hij een pak slaag. Maar Osito is niet boos. Hij wil Junior alleen veranderen van een softie in een soldaat zoals Osito zelf. Ray doet z’n best om zijn aanwijzingen naar Osito op te volgen, maar hij wordt steeds gedwarsboomd. Hij heeft een meevaller wanner hij een junk aanhoudt wegens rijden onder invloed. Ray wil scoren en manipuleert de jongen om z’n informant te worden, maar het is een loze overwinning.

Show more Show less

Actors in episode:

Dohn Norwood, Shane Harper, Atkins Estimond, Monica Raymund, Amaury Nolasco, Riley Voelkel, James Badge Dale

Directors of episode:

Michael Offer, Rebecca Cutter

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Hightown

Beschrijving:

‘Hightown’ speelt zich af in het mooie, maar naargeestige Cape Cod, en volgt een vrouw die probeert af te kicken, terwijl ze verwikkeld raakt in een moordonderzoek. Het zorgeloze leventje van feestbeest Jackie Quiñones, agente bij de afdeling Nationale Visserij, komt op z’n kop te staan wanneer ze op het strand een lichaam vindt – het zoveelste slachtoffer van Cape Cods drugsepidemie. Om het trauma te verwerken, zet ze haar eerste schreden op de weg naar de nuchterheid – tot ze ervan overtuigd raakt dat zij de moord moet oplossen. Ze komt in aanvaring met de irritante, maar effectieve brigadier Ray Abruzzo van Cape Cods Narcoticabrigade, en raakt in een neerwaartse spiraal. En ze is niet de enige. Ray begaat ook ontelbare overtredingen in naam van z’n onderzoek. De twee, en alle anderen die met de moord te maken hebben, draaien om elkaar heen, en als hun levens met elkaar in botsing komen, worden we erop gewezen hoe ingewikkeld – en dodelijk – onze verslavingen kunnen zijn.

Show more Show less

Acteurs:

James Badge Dale, Monica Raymund, Atkins Estimond, Shane Harper, Amaury Nolasco, Riley Voelkel, Dohn Norwood

Rating:

16+

Regisseurs:

Rachel Morrison, Jerry Bruckheimer

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905