Aflevering 5: Je voelt je beter dan ooit

Beschrijving van de aflevering:

Jackie voelt zich afschuwelijk als ze wakker wordt. Ze heeft een kater en voelt zich schuldig omdat ze heeft gedronken. Ze weet zich geen raad en grijpt weer naar de fles. Ze hoopt snel van Krista te horen, omdat ze het meisje wil redden dat ze nu bijna heeft gevonden. Maar haar glaasje tegen de nadorst loopt uit op een wilde nacht met meer drank, een beetje coke en erg veel spijt. Helaas voor Jackie, en vooral voor Krista, is Jackie niet de enige die naar het vermiste meisje op zoek is. Frankie heeft gehoord dat Krista getuige was van de moord op Sherry Henry, en hij beveelt Osito – en Junior – om het probleem de wereld uit te helpen. Junior wil niets met moord te maken hebben, maar hij heeft geen keus. Hij moet met Osito naar hun leverancier in New Bedford om carfentanil te kopen. Deze sterke drug zou garanderen dat Krista aan een overdosis overlijdt. Maar alles gaat mis wanneer Junior niet in staat is om Krista te vermoorden.

Show more Show less

Actors in episode:

James Badge Dale, Dohn Norwood, Amaury Nolasco, Atkins Estimond, Riley Voelkel, Shane Harper, Monica Raymund

Directors of episode:

Eagle Egilsson, KristieAnne Reed

Over de serie

Genres: Drama Thriller
Jaar: 2020
LIONSGATE+
Hightown

Beschrijving:

‘Hightown’ speelt zich af in het mooie, maar naargeestige Cape Cod, en volgt een vrouw die probeert af te kicken, terwijl ze verwikkeld raakt in een moordonderzoek. Het zorgeloze leventje van feestbeest Jackie Quiñones, agente bij de afdeling Nationale Visserij, komt op z’n kop te staan wanneer ze op het strand een lichaam vindt – het zoveelste slachtoffer van Cape Cods drugsepidemie. Om het trauma te verwerken, zet ze haar eerste schreden op de weg naar de nuchterheid – tot ze ervan overtuigd raakt dat zij de moord moet oplossen. Ze komt in aanvaring met de irritante, maar effectieve brigadier Ray Abruzzo van Cape Cods Narcoticabrigade, en raakt in een neerwaartse spiraal. En ze is niet de enige. Ray begaat ook ontelbare overtredingen in naam van z’n onderzoek. De twee, en alle anderen die met de moord te maken hebben, draaien om elkaar heen, en als hun levens met elkaar in botsing komen, worden we erop gewezen hoe ingewikkeld – en dodelijk – onze verslavingen kunnen zijn.

Show more Show less

Acteurs:

James Badge Dale, Monica Raymund, Atkins Estimond, Shane Harper, Amaury Nolasco, Riley Voelkel, Dohn Norwood

Rating:

16+

Regisseurs:

Rachel Morrison, Jerry Bruckheimer

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905