Aflevering 1: Night 1

Beschrijving van de aflevering:

Van bescheiden circusoptredens tot uitverkochte concerthallen in Europa; Avond 1 gaat over de opkomst van de jonge Erich Weiss en hoe hij de man Harry Houdini wordt, meesterontsnapper.

Actors in episode:

Adrien Brody, Evan Jones, Kristen Connolly

Directors of episode:

Uli Edel

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
Houdini Seizoen 1 Aflevering 1

S01 E01

02
Houdini Seizoen 1 Aflevering 2

S01 E02

Over de serie

Jaar: 2014
LIONSGATE+
Houdini

Beschrijving:

Zijn talent om uit watertanks te ontsnappen is legendarisch, maar het breken van de boeien van zijn verleden is een grotere uitdaging. Academy Award®-winnaar Adrien Brody speelt de hoofdrol in HISTORY®'s Houdini, over de transformatie van de wereldberoemde meester van ontsnapping van immigrant tot superster. Houdini was gedreven en gedisciplineerd en verlegde zijn grenzen om prestaties te leveren die iedereen verbaasden. En al zagen ze wat hij wilde dat ze zagen, zijn realiteit was nog ongrijpbaarder dan zijn ontsnappingen.

Acteurs:

Adrien Brody, Evan Jones, Kristen Connolly

Rating:

12+

Regisseurs:

Uli Edel

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905