Aflevering 11: Week 3: Lara

Beschrijving van de aflevering:

Lara komt te laat omdat ze een overreden hond wilde helpen. Maar Paul vermoedt dat ze opzettelijk te laat kwam, misschien wel uit boosheid. Lara wordt woest van Pauls provocaties en hun gesprek verloopt daardoor steeds stroever. Paul wijst Lara erop dat het wellicht beter is te stoppen met de therapie. Maar Lara heeft hem door: hij wil dat niet voor haar bestwil, maar omdat hij niet kan omgaan met zijn eigen verliefdheid op Lara. Na haar sessie ontmoet ze buiten patiënt Aron, die per ongeluk een dag te vroeg is gekomen. Van hem krijgt ze een lift naar de stad.

Actors in episode:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Directors of episode:

Alain de Levita

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2010
In Therapie

Beschrijving:

Conflicten. Ontkenning. Intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als je eigen leven een chaos is? Paul Westervoort heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn priveproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creeren waarin zijn patienten aan zichzelf kunnen werken. Maar zijn emoties over zijn wankele huwelijk en de slechte relatie met zijn kinderen dringen toenemend de praktijkruimte binnen.

Acteurs:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Regisseurs:

Alain de Levita

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905