Aflevering 2: Week 1: Aron

Beschrijving van de aflevering:

De arrogante Aron wijst Paul er op dat hij hem als therapeut heeft gekozen omdat hij de beste is. Aron heeft daartoe grondig navraag gedaan bij Pauls oud-patienten en -klasgenoten. Aron vertelt dat hij The Kandahar Killer wordt genoemd, omdat hij in Uruzgan een precisiebombardement uitvoerde waarbij 12 kinderen werden gedood. Hij vertelt ook over de dood van zijn moeder en zijn hartstilstand en klinische dood tijdens een hardloopwedstrijd met een vriend. Aron bepaalt het verloop van het gesprek en wil Paul laten werken volgens zijn stramien. Maar ook wil hij Pauls advies, want Aron wil terugkeren naar de plek van het bombardement.

Show more Show less

Actors in episode:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Directors of episode:

Alain de Levita

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2010
CANAL+ Series
In Therapie

Beschrijving:

Conflicten. Ontkenning. Intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als je eigen leven een chaos is? Paul Westervoort heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn priveproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creeren waarin zijn patienten aan zichzelf kunnen werken. Maar zijn emoties over zijn wankele huwelijk en de slechte relatie met zijn kinderen dringen toenemend de praktijkruimte binnen.

Acteurs:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Regisseurs:

Alain de Levita

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905