Aflevering 4: Week 1: Aya en Michel

Beschrijving van de aflevering:

Aya en Michel zijn bij Paul vanwege hun relatiecrisis, maar Aya komt te laat en Paul moet het de eerste minuten doen met een zenuwachtig en boos bellende Michel. Eenmaal binnen wordt Aya direct door de achterdochtige Michel onderworpen aan een kruisverhoor. Dan blijkt dat ze naar de abortuskliniek is gereden om alvast informatie in te winnen. En dat terwijl een eventuele beslissing erover in het gesprek bij Paul aan bod moet komen. Aya blijkt echter doodsbang voor nog een kindje, maar Michel kan dat niet rijmen met de jarenlange vruchtbaarheidsbehandelingen die ze heeft ondergaan.

Actors in episode:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Directors of episode:

Alain de Levita

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2010
CANAL+ Series
In Therapie

Beschrijving:

Conflicten. Ontkenning. Intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als je eigen leven een chaos is? Paul Westervoort heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn priveproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creeren waarin zijn patienten aan zichzelf kunnen werken. Maar zijn emoties over zijn wankele huwelijk en de slechte relatie met zijn kinderen dringen toenemend de praktijkruimte binnen.

Acteurs:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Regisseurs:

Alain de Levita

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905