Aflevering 1: Week 1: Paul

Beschrijving van de aflevering:

Paul Westervoort moet verantwoording afleggen aan het College van Toezicht vanwege de fatale gebeurtenissen rond zijn ex-patient Aron. Die heeft na zes sessies bij Paul, en met tekenen van depressie, zijn werk als F16-piloot hervat en is tijdens zijn eerste vlucht omgekomen. Alles wijst op zelfmoord en Arons vader, meneer Prins, verwijt Paul nalatigheid. Het college schorst hem en eist dat hij in therapie gaat. Paul verwijt zijn oud-behandelaar Mira zijn carriere te hebben beschadigd en is vol ergernis over zijn nieuwe therapeut Jonathan Franke. Bij hem ontmoet Paul zijn oude liefde Lizzie, die ook bij Jonathan in therapie is.

Show more Show less

Actors in episode:

Peter Blok, Jacob Derwig, Eva Duijvestein

Directors of episode:

Alain de Levita

Over de serie

Genres: Drama
Jaar: 2010
CANAL+ Series
In Therapie

Beschrijving:

Conflicten. Ontkenning. Intrige. Kun je nog een goede therapeut zijn als je eigen leven een chaos is? Paul Westervoort heeft een bloeiende praktijk als psychotherapeut, maar vindt het steeds lastiger om zijn priveproblemen buiten de deur te houden. Als therapeut moet hij een neutrale rol innemen. Een veiligheidszone creeren waarin zijn patienten aan zichzelf kunnen werken. Maar zijn emoties over zijn wankele huwelijk en de slechte relatie met zijn kinderen dringen toenemend de praktijkruimte binnen.

Acteurs:

Jacob Derwig, Gaite Jansen, Ariane Schluter

Regisseurs:

Alain de Levita

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905