Actors in season:

Louise Bourgoin, Alice Belaidi, Karim Leklou, Zacharie Chasseriaud, Anne Consigny

Seizoen 2

01
Interns 2 - Aflevering 1
Aflevering 1: Aflevering 1

Het is winter in Parijs en de ziekenhuizen zijn overbelast. In het Hospital Poincare heeft een gesprongen waterleiding de SEH onder water gezet.

Lees meer
02
Interns 2 - Aflevering 2
Aflevering 2: Aflevering 2

Patienten met koolmonoxidevergiftiging moeten worden beoordeeld en overgebracht naar de juiste behandelplek. Alyson doet haar best om haar patient in de zuurstoftherapiekamer te krijgen.

Lees meer
03
Interns 2 - Aflevering 3
Aflevering 3: Aflevering 3

Arben speelt geen open kaart met Chloe, Alyson en Hugo. Hugo wordt overgeplaatst naar de receptie na het incident in de zuurstoftherapiekamer, dat zijn moeder en Brun aan hem toeschrijven.

Lees meer
04
Interns 2 - Aflevering 4
Aflevering 4: Aflevering 4

Het team is geschokt als ze een bewusteloze patient aantreffen in de isolatiekamer. Na een intern onderzoek om de verantwoordelijke aan te wijzen, ontdekt Brun hoe chaotisch de coassistenten te werk g...

Lees meer
05
Interns 2 - Aflevering 5
Aflevering 5: Aflevering 5

Hugo ontdekt dat Mrs. Marciano een patient van Igor was, een coassistent op de Intensive Care, en moet dat aan Brun rapporteren.

Lees meer
06
Interns 2 - Aflevering 6
Aflevering 6: Aflevering 6

Na het incident met Mrs. Marciano besluit Brun de SEH te reorganiseren.

Lees meer
07
Interns 2 - Aflevering 7
Aflevering 7: Aflevering 7

Alyson stuit op Arben en Nathalie en gist naar de reden van zijn vertrek. Hugo maakt zich steeds meer zorgen om Igor, die niet op zijn werk is verschenen.

Lees meer
08
Interns 2 - Aflevering 8
Aflevering 8: Aflevering 8

Hugo treft Igor dood aan in de hyperbare kamer. Is het een ongeluk of zelfmoord? Het ziekenhuis is geschokt.

Lees meer

Over de serie

Genres: Drama
CANAL+ Series
Interns 2

Beschrijving:

Het is winter in Parijs en de ziekenhuizen zijn overbelast. In het Hospital Poincare heeft een gesprongen waterleiding de SEH onder water gezet. Patienten en verzorgers moeten uitwijken naar Interne Geneeskunde, waar Alyson en Hugo hun coschappen lopen. Ondertussen wil Chloe koste wat kost aan het werk, ondanks haar zwakke gezondheid. Niemand heeft meer iets van Arben vernomen sinds zijn plotselinge vertrek. Nu moeten ze alle drie hun draai vinden in de chaos op de SEH, onder leiding van Olivier Brun, het nieuwe hoofd.

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905