Aflevering 1: Aflevering 1

Beschrijving van de aflevering:

Het hoofdbureau van de politie in Triest. Commissaris Leonardo Cagliostro krijgt een tip over de verblijfplaats van de Mexicaan, een beruchte drugsdealer die verantwoordelijk is voor de verspreiding van Red, een nieuwe en zeer gevaarlijke drug die talloze levens kost, waaronder die van de twintigjarige Ambra Raspadori, wiens lichaam zojuist is gevonden en wiens dood wordt onderzocht door het rechercheteam. Officier van justitie Antonio Piras is bekend met de instinctieve methoden van de commissaris en weigert een arrestatiebevel voor de Mexicaan te geven. Ondanks waarschuwingen van zijn collega's, hoofdcommissaris Rambelli en van zijn eigen vrouw, Anna, die hulpofficier van justitie is en van wie hij momenteel gescheiden is, besluit Cagliostro toch door te gaan met de arrestatie. Maar er gaat iets vreselijk mis, hij wordt verrast door een derde persoon die hem in zijn rug schiet wanneer hij op het punt staat om de Mexicaan te arresteren. Cagliostro wordt ter plekke vermoord, maar iets weerhoudt hem ervan om door de rode deur naar het hiernamaals te gaan. Op de drempel ziet hij een toekomst waarin Anna wordt bedreigd door zijn moordenaar. Cagliostro moet dit voorkomen, maar hoe? Hij is dood. Wat kan hij doen in het land der levenden? De zeventienjarige Vanessa, die tot dan toe niets met Cagliostro te maken had, is misschien de oplossing voor zijn problemen.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 1

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905