Aflevering 11: Aflevering 11

Beschrijving van de aflevering:

Als Jonas wordt verhoord door de politie, geeft hij toe dat hij ooit een kluisje met het boek over graaf Cagliostro heeft opengebroken, maar hij ontkent Rambelli te hebben vermoord. Als de politie zijn verhaal natrekt, blijkt hij de waarheid te hebben gesproken. Maar als hij onschuldig is, wie is dan wel de moordenaar? Jonas is wel degene die Anna en Cagliostros dochter zal ontvoeren. Vanessa vertelt Cagliostro over haar gevoelens. Ze wil hem helpen, maar de geest weigert haar hulp. Desalniettemin breekt Vanessa toch in in Alessis appartement, waar ze bewijs vindt voor zijn betrokkenheid bij het broederschap. Ze wordt echter betrapt en opgesloten en Alessi bereidt zich voor om haar uit te schakelen. Paoletto en Stella, die zich nog steeds in Phoenix verdiepen, grijpen in en redden Vanessas leven. Alessi wordt gearresteerd, net als Silvestrin. De tijd begint te dringen. Tijdens de opening van de stichting van Durante wordt de lucht boven Triest verlicht door vuurwerk. Beatrice, Annas zus, is aanwezig bij de festiviteiten om op baby Vanessa te passen. Cagliostro komt tot de conclusie dat Jonas, Brezigar en Rambelli door dezelfde persoon zijn vermoord: Silvia. Net op dat moment ontvoert ze de baby in de chaos van de avond. Zal Cagliostro erin slagen om zijn dochter te redden?

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

CANAL+ Series
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905