Aflevering 3: Aflevering 3

Beschrijving van de aflevering:

Filips vader, Emin Vesna, keert terug naar Triëst en ontdekt dat zijn zoon zijn schuld aan Brezigar op eigen initiatief heeft afbetaald. Cagliostro en Vanessa zetten hun onderzoek voort. Vanessa krijgt een notitieboekje in handen dat Filip had afgepakt van de dode drugshandelaar en had verstopt in zijn kamer. Het boekje staat vol telefoonnummers en de titel van een boek over Graaf Cagliostro. Als Filip blijft liegen, laat Vanessa hem het notitieboekje zien, zodat hij wel kleur moet bekennen. Filip maakt hieruit op dat ze weer contact heeft met Cagliostro en is daar niet blij mee. Desalniettemin belooft hij toch het boekje naar de politie te zullen brengen. Paoletto bespreekt de zaak met Lucia, een journalist en zijn geliefde. Hij wil dat ze een artikel schrijft over de moord op Brezigar. Jonas is geobsedeerd door vreemde herinneringen. Hij gaat naar een psycholoog om zijn relatie met Silvia en Rambelli te bespreken. Hij denkt dat hij in een coma terecht is gekomen omdat Rambelli hem 30 jaar geleden heeft neergeschoten. Anna twijfelt aan haar kwaliteiten als moeder nu ze in haar eentje een kind moet opvoeden. Daarnaast hebben Rambellias uitspraken haar relatie met Piras verpest. Cagliostro ziet hoe Elvio, Annas vader, stiekem fotos maakt van het dossier van Piras van de rechtszaak over Brezigar. Zou Elvio ook betrokken raken bij de ontvoering van zijn dochter?

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

CANAL+ Series
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905