Aflevering 4: Aflevering 4

Beschrijving van de aflevering:

Als Stella aantoont dat Filip Brezigar niet kan hebben vermoord, richt iedereen zich op diens vader, Emin. Als Filip wordt vrijgelaten, valt iemand hem aan bij zijn schuilplaats. De aanvaller wil het boek over graaf Cagliostro, maar Filip beweert dat hij het niet heeft. Paoletto wordt intussen ondervraagd door de advocaat van de verdediging, Scaglianti, en moet gedwongen toegeven dat Vanessa zijn informant was in het onderzoek naar de moord op Cagliostro. Het meisje wordt opgeroepen als getuige. De spanningen lopen zo hoog op dat ze het onuitspreekbare toegeeft: dat ze met overledenen kan praten en dat haar bron commissaris Cagliostro zelf is. Haar aanwezigheid in de rechtszaal trekt de aandacht van Patrizia Durante, de moeder van Raffaele Gherardi. Raffaele is Vanessas ex-vriend die is vermoord door Rambello. Als Cagliostro Elvio achtervolgt, ontdekt hij dat Patrizia degene was die het dossier over Brezigar wilde inzien, en dan met name het deel waarin de titel van het mysterieuze boek werd genoemd. Ze blijkt te worden gechanteerd en noemt een geheime groepering: het Phoenix-broederschap.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905