Aflevering 5: Aflevering 5

Beschrijving van de aflevering:

Vanessas leven is voorgoed veranderd. Door recente gebeurtenissen heeft ze haar relatie met Filip moeten verbreken. Na haar bekentenis in de rechtszaal voelt ze zich eenzamer en nog minder begrepen dan ooit. Niemand lijkt haar te willen geloven, behalve Patrizia Durante, die haar smeekt een seance te houden zodat ze met haar overleden zoon Raffaele kan praten. Cagliostro overtuigt Vanessa ervan erin mee te gaan. Ze houden een nepseance waarin Patrizia bekent zich in het verleden te hebben beziggehouden met louche praktijken. Ze noemt zelfs een naam, Walter Nikolic. Tijdens hun onderzoek ontdekken Cagliostro en Vanessa dat Walter in de jaren 80 zelfmoord heeft gepleegd en dat hij Lucia kende, Paolettos vermoedelijke geliefde. Silvia verlaat haar man voor Jonas. Hij raakt steeds geobsedeerder door Rambelli en beraamt een plan om wraak te nemen. In de rechtszaal beweert Anna dat zij en Piras Cagliostro niet hebben vermoord. Ze benadrukt dat hij de enige ware liefde was die ze ooit heeft gekend. Cagliostro ontdekt dat Lucia is geobsedeerd door het mysterieuze Phoenix-broederschap. Hij vraagt zich af wie deze vrouw eigenlijk is.

Show more Show less

Actors in episode:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Directors of episode:

Carmine Elia

Kijk volgende aflevering in seizoen 2

01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12

Over de serie

Jaar: 2017
La Porta Rossa

Beschrijving:

In een bedrijfsgebouw aan de rand van de stad neemt politiecommissaris Cagliostro (Lino Guanciale) de situatie in zich op: een man ligt dood op de vloer. In zijn hele carriere van tien jaar heeft hij nog nooit zoiets gezien. Want de dode is hijzelf, hij staart naar zijn eigen plaats delict. Een toekomstvisioen weerhoudt Cagliostro ervan deze wereld te verlaten, hij moet blijven om zijn moordenaar te vinden, want dat is de enige manier om het leven van zijn vrouw, Anna (Gabriella Pession), te redden. Met de hulp van Vanessa (Valentina Romani), een zeventienjarige die ontdekt dat ze helderziend is, begint Cagliostro aan zijn bijzondere onderzoek. Kan hij ontdekken wie zijn vrienden en wie zijn vijanden zijn voordat zijn visioen uitkomt, en tegelijkertijd de fouten die hij in zijn leven heeft gemaakt rechtzetten?

Show more Show less

Acteurs:

Gabriella Pession, Lino Guanciale, Valentina Romani, Andrea Bosca

Rating:

12+

Regisseurs:

Carmine Elia

Te zien op al je schermen

Kijk jouw favoriete tv-programma’s, series en films op al je schermen. Kijk op smartphone, tablet, laptop of gewoon op Smart TV.

Smartphone of tablet

Smartphone of tablet

Laptop

Laptop

TV via Chromecast

Chromecast

Smart TV

Android TV

Smart TV

LG TV

Smart TV

Samsung TV

Logo

© Canal+ Luxembourg S. à r.l. - Alle rechten voorbehouden. TV VLAANDEREN® is een merk gebruikt onder licentie door Canal+ Luxembourg S. à r.l. Maatschappelijke zetel: Rue Albert Borschette 4, L-1246 Luxembourg R.C.S. Luxembourg : B 87.905